Sensura Mio Flex 2d Huidplaat 10-33mm 5 10551

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De nieuwe SenSura Mio opvangzakjes vormen zich naar de individuele lichaamscontouren dankzij de BodyFit™ Technologie. Het heeft een nieuwe elastische huidplaat, die door haar soepelheid in staat is zich te vormen naar de individuele contouren, zoals littekens, plooien en bollingen. Doordat SenSura Mio de bewegingen van het lichaam volgt, wordt er een veilige pasvorm gecreëerd.

SenSura Mio Flex: Het zakje wordt op de huidplaat bevestigd door middel van de welgekende Flex koppeling die vlak, discreet en flexibel is en zich aan alle lichaamsvormen aanpast.

Gegevens
CNK3113065
FabrikantenColoplast Belgium
MerkenColoplast
Breedte159 mm
Lengte162 mm
Diepte27 mm