Wie zijn wij?

 Kim, Joris en hun team staan dagelijks voor jou klaar met professioneel advies bij voorgeschreven medicatie. Ook bij de keuze van verzorgingsproducten en zelfzorg zorgen zij voor een persoonlijke begeleiding. Daarnaast kan je bij Apobelle ook terecht voor de aankoop en/of verhuur van medische hulpmiddelen zoals bv krukken, rolstoelen en bandages.

 Het gebruik van de nieuwste software en automatisatie Meditech zorgen voor een correcte en vlotte bediening. Via onze kluisjes en MT Matic automaat kan u 24/24 uw bestellingen afhalen. Via onze 2 automaten beschikt u 7/7 over een aanbod van vrij verkrijgbare gezondheids -en verzorgingsproducten

Leer ons beter kennen

JE APOTHEKER, JE RAADGEVER … NU OOK ONLINE

Om je nog beter van dienst te zijn, kan je voortaan al jouw vragen, opmerkingen en eventuele voorschriften via onderstaand invulformulier doorsturen. Ook via onze facebookpagina ‘Apobelle’ zijn wij bereikbaar en kan je ons meest recente nieuws en promoties op de voet volgen.

Via onze webshop www.apobelle.be kan je zelfs alle verzorgingsproducten en geneesmiddelen bestellen om ze dan in onze apotheek af te halen.  Via dezelfde website kan je je (helemaal onderaan de homepagina) ook inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief met informatie en tips m.b.t. aandoeningen en actuele kwalen.

Installeer zeker ook de app ‘Apotheek op zak’ op jouw smartphone!  Hiermee vind je alle contactgegevens per apotheek en kan je producten reserveren. De ‘pilreminder’ zorgt voor een herinnering welke medicatie je wanneer moet innemen en je kan er ook perfect een inventaris van je thuisapotheek mee bij houden.

Heel graag tot bij Apobelle!

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

Zorgpunt apotheek

 Als Zorgpuntapotheek kan u ook bij ons terecht voor verhuur en verkoop van een breed en kwalitatief assortiment van thuiszorgmateriaal. Bekijk hier wat we allemaal aanbieden.

Lees meer

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek of in één van onze beveiligde afhaalkluisjes laten klaarleggen. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. Thuislevering is momenteel enkel mogelijk in de regio Denderbelle en indien je klant bent in onze apotheek.

maandag

08:30 - 12:00

13:30 - 18:30

dinsdag

08:30 - 12:00

13:30 - 18:30

woensdag

08:30 - 12:00

13:30 - 18:30

donderdag

08:30 - 12:00

13:30 - 18:30

vrijdag

08:30 - 12:00

13:30 - 18:30

zaterdag

09:00 - 12:30

zondag

gesloten