Milupa Lp Ringlets Choco 250g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Milupa lp-ringlets zijn eiwit- en fenylalaninearme ontbijtgranen, in de vorm van chocoladeringen. Met natuurlijke cacao, zonder smaakstoffen. Bevat tarwe

Gebruik

Bereiding en toediening

Milupa lp-ringlets bereiden met Milupa lp-drink, sap of fruit - Klaar voor gebruik.

1 portie = 30 g Milupa lp-ringlets + 125 ml Milupa lp-drink.

Samenstelling

Ingrediënten

Zetmeel (tarwe – bevat gluten, aardappel, maïs), sacharose, gemodificeerd zetmeel, honing, chocolade (cacaopoeder, suiker)(3,2%), voedingsvezel (inuline), cacaopoeder (2%), emulgator (monoglyceride), zout.

Indicatie

Indicaties

Geschikt voor:

• patiënten met een aangeboren stofwisselingsziekte, nier- of leverziekte waarbij een eiwitarm dieet aanbevolen of noodzakelijk is

• patiënten met allergische aandoeningen die een eiwitarm dieet vereisen

• Enkel te gebruiken onder strikt medisch toezicht

• Niet gebruiken als enige voedingsbron

Aanbevolen hoeveelheid

Het eiwitarm gamma brengt variatie in het eiwitarm dieet. De producten dienen in hoeveelheden te worden geconsumeerd zoals toegelaten in het dieet. Deze hoeveelheid hangt af van de leeftijd, het gewicht en de tolerantie van de patiënt.

Gegevens
CNK1634591
FabrikantenNutricia
MerkenMilupa
Breedte167 mm
Lengte244 mm
Diepte63 mm