Mepilex Border Ag Sacrum Ster 18,0x18,0 5 382000

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mepilex Border is een all-in-one schuimverband waarvan is bewezen dat het pijn voor de patiënt en trauma voor de wond en de omliggende huid minimaliseert. Het verband is ontwikkeld voor matig tot sterk exsuderende chronische en acute wonden, zoals doorligwonden, beenulcera, traumatische wonden en postoperatieve wonden. Het absorbeert en houdt exsudaat vast en behoudt een vochtig wondmilieu. De Safetac laag sluit de wondranden af waardoor exsudaat niet wegsijpelt naar de omliggende huid, zodat het risico op maceratie wordt geminimaliseerd. De Safetac laag zorgt ervoor dat het verband verwisseld kan worden zonder de wond of omliggende huid te beschadigen of de patiënt meer pijn te bezorgen.

Het is bewezen dat Mepilex Border doorligwonden helpt voorkomen wanneer het verband samen met een standaardprotocol voor de preventie van doorligwonden gebruikt wordt.

Gebruik
  • voor een beter exsudaatmanagement en uitstekende retentie bij licht tot matig exsuderende wonden
  • bij chronische wonden zoals doorligwonden
  • om doorligwonden te voorkomen
  • om het wondmilieu vochtig te houden
Gegevens
CNK2696656
FabrikantenMolnlycke Healthcare
MerkenMepilex
Breedte150 mm
Lengte151 mm
Diepte30 mm